Blegtoria

Vezët reduktojnë oreksin

Rezultatet e një studimi të ri kanë zbuluar që ushqimi i kafjallit ka rëndësi të madhe për ndjenjën e urisë dhe ...

Gjeli i shqiptarit – model për bankën më të madhe zvicerane

Banka më e madhe e Zvicrës, UBS, ka zgjedhur gjelin e Ibrahim Zahirit, si model për të promovuar produktet bankare për ...

Mjalti më i shëndetshëm në botë, shëron mbi 100 sëmundje

Mjalti nga Manuka (që merret nga nektari i lisit manuka) është mijëra vjet i vjetër dhe është mjalti më i shëndetsh...

Djathi përmban proteina të çmuara

Djathi është ndër të vetmit ushqim që ka tretshmëri. Madje, studime të ndryshme tregojnë se organizmi i njeriut pë...

Peshku pengon paraqitjen e njollave në lëkurë

Mishi i peshkut përmban acide omega 3-yndyrore, të cilat janë miku më i mirë i lëkurës së thatë. Këto acide e ...

Veza ndikon në shtimin e muskujve

Nëse nuk keni një trup muskulor, madje as nuk jeni adhurues shtesave të ndryshme, ekspertët sugjerojnë të konsumoni vez...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët