Drithërat

Çaji nga "mustaqet" e misrit ndikon te infeksionet e veshkave dhe fshikëzës së tëmthit

Në kohët e fundit misri po kultivohet me të madhe. Një pjesë e tyre, "mustaqet" apo "flokët", janë shumë të dobishme...

Birra parandalon sëmundjen e parkinsonit

Birra përmban silic, i cili ruan densitetin e kockave veçanërisht tek femrat. E konsumuar me masë dhe pas një diete të ...

Birra mbron organizmin nga ftohja

Një përbërës i birrës mund të mbrojë nga ftohja, madje edhe nga sëmundjet serioze të fëmijëve, kanë konstatuar ...

Drithërat, fshehtësia e jetëgjatësisë së shëndetshme

Nëse e filloni ditën me një tas me drithëra apo me qull, sipas shkencëtarëve mund t'i shtoni disa vite në jetën tuaj...

Krundet janë ilaçi më i mirë për tretje

Krundet e grurit janë ushqim i shijshëm dhe kualitativ. Janë të pasura me fibra, celulozë, hekur, fosfor, magnez dhe ...

Meli, drithi që nuk bën të injorohet

Ekspertët e gjërave ushqimore e vlerësojnë jashtëzakonisht melin, ai nxit largimin e ujit nga organizmi. Për shkak të ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët