Siguria e Ushqimit

Kurbanet të theren vetëm ne thertore të licencuara nga AUV

Duke ju uruar të gjithë besimtarëve mysliman të Republikës së Kosovës festen e Kurban Bajramit. Agjencia e Ushqimit ...

Si të hiqni mbetjet e pesticideve nga frutat e perimet?

Përdorimi i pesticideve dhe i plehrave kimike ka sjellë edhe zhvillimin e mëtejshëm të bujqësisë moderne. Teksa njerë...

Çfarë produktesh konsumojmë?

Në tregun e Kosovës jo rrallë herë konsumatorët mund të hasin në produkte më cilësi të dyshimtë dhe jo të sigurta...

Ushqim i modifikuar gjenetikisht: A është i sigurt për ju?

Në varësi nga vendi ku jetoni, ju mund të keni pasur sot për mëngjes, për drekë a për darkë ndonjë ushqim të ...

Kuzhinat e lokaleve nuk i plotësojnë kushtet për të ofruar ushqim

Shumë nga objektet hoteliere, restorantet e kafenetë e Kosovës nuk shihen si vende të përshtatshme për të ofruar ...

Vendet më të mira dhe këqija për ushqyerje

Nëse momentalisht jeni të uritur, shpresojmë të mos jeni në Çad, vendi më i keq në botë për sa i përket të ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët