Agro Kartela

Përfitimet nga ngrënia e gjelit të detit

Gjeli i Detit është njëri prej ushqimeve më të preferuara dhe pothuajse nuk mungon në raste festash.

Gjeli i Detit përmban sasi të lartë të proteinave, dhe kjo është shumë e rëndësishme nëse këtë mish e konsumojnë gratë shtatzëna. Gjithashtu përmban sasi të ulët të yndyrës, sasi të lartë të vitaminave B3 dhe B6 etj.

Konsumi i mishit të Gjelit të Detit sjellë shumë të mira shëndetësore për organizimin, është antikancerogjen, prodhon energji, mbrojtës i sistemit kardiovaskularë etj..

Kohëve të fundit, mishi i Gjelit të Detit hyn në kategorinë e ushqimeve të rëndësishme për organizimin siç janë veja, qumështi, djathi, etj. /FermaIme/ 

Të fundit

Ju rekomandojmë

Ministria e Bujqësisë ndanë rreth 9 milionë euro për sektorin e mishit

Rreth 9 milionë euro do të investohen sivjet në sektorin e mishit, me qëllim të rritjes se kapaciteteve prodhuese dhe pë...

Ministri Krasniqi takoi ambasadorin e Sllovenisë, Miljan Majhen

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Sllovenisë në ...

Mbështetësit

Partnerët