Turizmi Rural

Gryka e Rugovës

Rugova është një trevë malore mbrenda vargmalit të Alpeve, që përputhet me pellgun e lumit të Pejës dhe shtrihet n...

Luboten

Luboteni është pika më e lartë në Malet e Sharrit, dhe me bukuri natyrore shumë të rrall...

Ujvara e Mirushës

Ujvara e Mirushës është ndër pikat më të rendësishme turistike në vend. Gjendet në magjistralen Prishtinë-Gjakov...

Gjeravica

Gjeravica është maja me e lartë e Bjeshkëve të Nemuna me një lartësi mbidetare prej 2.656 m, edhe pse kjo lartësi nuk...

Liqeni i Radoniqit

Kur vendosni ta lini qendrën e Gjakovës dhe me eksploru vendet përreth, në rrugë për në Prishtinë, 14 km larg Gjakov...

Burimi i lumit Bistrica të Prizrenit

Burimi i lumit Bistrica të Prizrenit gjendet në një gropë apo ulluk të gjërë , mbi të cilin është maja Gushbaba, nd...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët