Pyjet

FAO mbështet Podujevën për menaxhimin e pyjeve

Drejtori i Planifikimit dhe Zhvillimit Ekonomik në Komunën e Podujevës, Avni Fetahu ka pritur në takim ekipin e projektit...

Për një vit, priten një milion metra kub pyje

Kosova ka 460 mijë hektarë pyje. Rreth 80 për qind e lëndëve djegëse në vend kanë burim pyjet. Andaj, ekspertët e k...

Nis pyllëzimi i pyjeve

Pyllëzimi i pyjeve, i cili ka nisur të enjten, është duke shkuar në mënyrë të rregullt...

Brenda një viti 135 fletëparaqitje për prerësit ilegalë

Komuna e Shtimes, përkatësisht Sektori Pylltarisë, ka publikuar raportin njëvjeçar të punës për vitin 2014. Gjatë k...

Fillon fushata për ruajtjen e pyjeve – “Pyjet janë burim i jetës”

Nga sot, që është edhe Dita Ndërkombëtare e Pyjeve, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural fillon nj...

Gjysma e pyjeve i nënshtrohen prerjeve pa procedura ligjore

Veprimet e paligjshme për prerjen e pyjeve vazhdojnë ende në Kosovë, edhe pse në vitin 2010, kompetencat e mbrojtjes dhe...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët