Semundjet e kafshve

Pastërtia dhe kontrollimi i mizave tek bagëtitë

Në verë fillon sezoni i mizave. Për ne këto insekte mund të jenë vetëm bezdisëse dhe na ngacmojnë herë pas here, ...

Sëmundjet zoonotike kërcënojnë bagëtitë

Sëmundjet zoonotike të transmetueshme janë sëmundje infektive të cilat transmetohet në mes të kafshëve dhe njerëzve ...

Problemet me të cilat ballafaqohen kultivuesit e pulave

Mbajtja dhe kultivimi i pulave nuk është punë e vështirë, ato nuk kanë probleme të mëdha shëndetësore, apo ndonjë ...

Shkaqet e kruarjes tek qentë

Kruarja, si për pronarin e qenit dhe veterinerin, është problem më i shpeshtë dhe më kompleks që e hasin, prandaj ...

Ekzema në gjedhe

Ekzema është reaksion inflamator me bazë alergjike i epidermës. Ajo shoqërohet me ënjtje, kruarje, ngritje lokale të ...

Tuberkulozi, sëmundje ngjitëse e bagëtive

Tuberkulozi është sëmundje infektive ngjitëse me zhvillimi kronik. Nga tuberkulozi, përveç njeriut, preken më shumë ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët