AgroBiz

Mundësi për punë praktike me pagesë për të diplomuarit në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë – FBV

Në kuadër të “Professional Placement Program”, zyrtarisht është hapur thirrja për aplikim e grupit të dytë për ...

Hortikultura

Spinaqi, ushqimi me super-fuqi shëruese

Ju tashmë e dini se spinaqiështë i mirë për shëndetin tuaj, por a e dini se sa i mirë është ai...

Blegtoria

Vezët reduktojnë oreksin

Rezultatet e një studimi të ri kanë zbuluar që ushqimi i kafjallit ka rëndësi të madhe për ndjenjën e urisë dhe ...

Drithërat

Çaji nga "mustaqet" e misrit ndikon te infeksionet e veshkave dhe fshikëzës së tëmthit

Në kohët e fundit misri po kultivohet me të madhe. Një pjesë e tyre, "mustaqet" apo "flokët", janë shumë të dobishme...

Siguria e ushqimit

Kurbanet të theren vetëm ne thertore të licencuara nga AUV

Duke ju uruar të gjithë besimtarëve mysliman të Republikës së Kosovës festen e Kurban Bajramit. Agjencia e Ushqimit ...

Ushqimi organik

Bujqësia Organike, për një ushqim biologjikisht të balancuar‏

Bujqësia organike është një vizion. Një vizion i bujqësisë që funksionon me një sistem prodhues, ekonomikisht të q...

Të tjera

Mbështetësit

Partnerët