Semundjet e bimeve

Kanceri i patates

Kërpudha kolonizon qelizat e një bujtësi të vetëm. Soret janë të dukshme si trupa kafe në të verdhë në ind. Soret ...

Helmintosporioza e jugut në misër

Në mjekësi njihet me emrin helminthosporium maydis nisikado. Prek bimët në të gjithë stadet e zhvillimit duke ...

Urthi i grurit

Kallinjtë e prekur njihen lehtë, në qoftë se shtypen me gishta ato lëshojnë masën e pluhurt të zezë e cila vjen er...

Sëmundjet e pemës së limonit

Limoni është njëra ndër pemët me më së shumti përmbajte të vitaminës C dhe antioksidantëve tjerë. Edhe pse pë...

Morri i gjelbër i pjeshkës

Është i përhapur kudo. Paraziton gjatë periudhës së verës në mbi 400 lloje bimësh të ndryshme si perime e pemë ...

Shkruesi i hardhisë

Është i përhapur dhe në vreshtat e ngritura në toka të lehta, dëmtuesi mund të shkaktoje dëme të ndjeshme...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët