Ministria e Bujqësisë

Ministri Krasniqi takoi ambasadorin e Britanisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Britanisë ...

USAID dhe MBPZHR vazhdojnë bashkëpunimin në bujqësi me projektin AGRO prej 12 milionë dollarë

Është lansuar sot edhe zyrtarisht projekti i USAID-it për bujqësi, AGRO. Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe ...

Komunat për bujqësi

Begaj: Me investime në serra, synojmë që ta mbulojmë tregun me perime vendore

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, i shoqëruar nga drejtori për bujqësi, Hajrullah Mazreku, sot kanë ...

Vushtrria bëhet me qendër informative për bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), në bashkëpunim me Drejtorinë për Bujqësi dhe ...

Parlamenti për bujqësi

Debatohet për buxhetin e Ministrisë së Bujqësisë

Nesër më 17.12.2013 në orën 11.00 në Kuvendin e Kosovës, Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hap...

Interesat e kujt po cenohen nga parku nacional Bjeshkët e Nemuna?

Kërkesa e banorëve të 15 fshatrave të Rugovës, drejtuar Kuvendit të Kosovës për rishikimin e Ligjit për parkun Komb...

Publikime

Ligjet

Mbështetësit

Partnerët