Mjedisi

Çka po ndodhë me tokën tonë?!

Në pjesën më të madhe të globit tokësor, ekosistemet natyrore janë shndëruar në toka bujqësore të projektuara për...

Kosova, mjedisi dhe MSA

Sipas MSA-së, Kosova duhet të forcoj bashkëpunimin e saj me BE-në ne luftën kundër përkeqësimit të mjedisit me theks...

Turizmi rural

Gryka e Rugovës

Rugova është një trevë malore mbrenda vargmalit të Alpeve, që përputhet me pellgun e lumit të Pejës dhe shtrihet n...

Luboten

Luboteni është pika më e lartë në Malet e Sharrit, dhe me bukuri natyrore shumë të rrall...

Pyjet

FAO mbështet Podujevën për menaxhimin e pyjeve

Drejtori i Planifikimit dhe Zhvillimit Ekonomik në Komunën e Podujevës, Avni Fetahu ka pritur në takim ekipin e projektit...

Për një vit, priten një milion metra kub pyje

Kosova ka 460 mijë hektarë pyje. Rreth 80 për qind e lëndëve djegëse në vend kanë burim pyjet. Andaj, ekspertët e k...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët