Mjedisi

Çka po ndodhë me tokën tonë?!

Në pjesën më të madhe të globit tokësor, ekosistemet natyrore janë shndëruar në toka bujqësore të projektuara për...

Kosova, mjedisi dhe MSA

Sipas MSA-së, Kosova duhet të forcoj bashkëpunimin e saj me BE-në ne luftën kundër përkeqësimit të mjedisit me theks...

Mjedisi dhe njeriu

Ajri, toka, ujërat e lumenjve, liqeneve, deteve e oqeaneve, ujërat nëntokësore dhe gjithçka ku jeton dhe ndikon tek ...

Një mënyrë ekologjike për riciklimin e gomave

Miliona tonelata gomash të vjetra, përfundojnë çdo vit në grumbujt e mbeturinave industriale. Një kompani italiane ka ...

Kush duhet të paguajë faturën për një mjedis më të pastër?

BE-ja është krenare që të marrë rolin udhëheqës global në luftën e mbrojtjes së mjedisit. Vetëm gjatë javëve t...

Kontribuesit më të mëdhenj në ndotjen e ajrit në Kosovë

Ajri është një element mjaft i rëndësishëm për shëndetin e njeriut dhe në përgjithësi i mjedisit që na rrethon, i...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët