Makineritë

Prezantohet ngarkuesi i JCB, “Farm Master 435S”

Kompania “JCB Agriculture” sapo ka lansuar vesionin e ri të ngarkuesit të saj me rrita me performansë të lartë për ...

New Holland me kombajna të reja

“New Holland” sapo ka hedhur në treg gjeneratën e re të kombajnave CX7000 dhe CX8000 Elevation. Në vetëm një dekad...

Kërkesë e madhe për makineritë bujqësore

Makineritë e përdorura bujqësore kanë qenë një prej kërkesave më të mëdha gjatë një ankandi në Qendrën e ...

Motorët hibridë për traktorë, shumë afër futjes në treg

Traktorët hibridë që shfrytëzojnë energjinë elektrike për t’ia bashkëngjitur fuqisë së motorëve dizelë, kanë ...

Kultivatorët e rinj të kësaj pranvere

Kultivatorët fushorë, pajisjet standarde për punë përgatitore për mbjellje, këtë vit kanë pësuar përmirësime të ...

Kombajnat nga John Deere

Kombajnat e reja e John Deere të serisë 1400, e ndërtuar në fabrikën holandeze “Kuhn” si pjesë e marrëveshjes së ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët