Kopshti im

Ciklama

Kjo lule preferon vendet më të freskëta dhe me diell me temperaturë prej 13–18˚C ( më së miri në afërsi të ...

Kopshtet vertikale

Shikimi i parë në foto, lë përshtypjen se bëhet fjalë për imagjinatë, apo së paku është diçka jasht suazave të ...

Kopshtet miniaturë - TERARIUMËT

Këto kopshte janë ideale për banesat. Me to mund të begatoni enterierin e banesës dhe mund t’i vendosni kudo: mbi ...

Rrethojat e “gjalla

Njeriu vazhdimisht përpiqet ta ketë jetën sa më të natyrshme.Njerëzit me shekuj kanë mbjellur bimë e lule, në pë...

Bonsai

Bazuar në të gjitha të dhënat që qarkullojnë, lulja Bonsai prejardhjen e ka nga Kina. Siç mund ta dini, kushtet ...

Lulet, dashuria mbretërore

Jo më kot thuhet “Si në kopshtin mbretëror”. Pallatet mbretërore dhe familjet mbretërore thuajse garojnë që ...

Të fundit

 • PROCESI I PJEKJES SE VERERAVE

  - Kontrollimi i ajrit te ekspozuar Pas perfundimit te fermentimit alkoolik vera eshte e perfunduar, por ende jo e pishme. Ajo ...

 • ZGJIDHET KRYESIA E RE E SHOQATËS SË QUMËSHTOREVE

  Është mbajtur të mërkurën kuvendi i jashtëzakonshëm i Shoqatës së Qumështoreve të Kosovës në të cilën u analizua ...

 • Krastitja e boronicës

  Krastitja e rregullt është komponentë jetike në menaxhimin e boronicës, por shpeshherë rëndësia e saj është neglizhuar ...

 • BORONICA E KULTIVUAR

  Ndonëse me veti shumë të larta ushqyese, si pjesë e grupit të bimëve malore në krahasim me kulturat tjera, kultivimi i ...

Mbështetësit

Partnerët