Kopshti im

Kafshët shtëpiake në kopsht

Kafshët në shtëpi na sjellin shumë kënaqësi. Por, disa lloje në kopsht mund të krijojnë probleme...

Llojet e trëndafilave kacavarës të preferuar për kopsht

Trëndafilat janë lulet më të bukura dhe më të dashura për të gjithë ne. Përveç aromës së mrekullueshme, ngjyra ...

Mbrojtja e luleve gjatë dimrit

Të gjitha lulet kanë kërkesa të ndryshme gjatë stinës së dimrit. Por, më një kujdes të vogël të gjitha lulet mund...

Ja si të krijoni kopshtin në shtëpinë tuaj

Nësë ju mungon kopshti veror edhe në hapësirë shumë modeste mund të krijoni lulishte tërheqëse, duke mbjellë lulet ...

Ide për dekorim të mureve në kopsht

Pa dyshim që në kopshtin tuaj ju duhet privatësi. Ka mënyra të shumta për ta ndërtuar atë, por muret rrethuese në ...

6 lulet që i japin ngjyra vjeshtës

Edhe në vjeshtë ju mund t’i jepni gjallëri ballkonit apo shtëpisë suaj. Në vjeshtë ka disa bimë që çelin lule. Ja...

Të fundit

 • PROCESI I PJEKJES SE VERERAVE

  - Kontrollimi i ajrit te ekspozuar Pas perfundimit te fermentimit alkoolik vera eshte e perfunduar, por ende jo e pishme. Ajo ...

 • ZGJIDHET KRYESIA E RE E SHOQATËS SË QUMËSHTOREVE

  Është mbajtur të mërkurën kuvendi i jashtëzakonshëm i Shoqatës së Qumështoreve të Kosovës në të cilën u analizua ...

 • Krastitja e boronicës

  Krastitja e rregullt është komponentë jetike në menaxhimin e boronicës, por shpeshherë rëndësia e saj është neglizhuar ...

 • BORONICA E KULTIVUAR

  Ndonëse me veti shumë të larta ushqyese, si pjesë e grupit të bimëve malore në krahasim me kulturat tjera, kultivimi i ...

Mbështetësit

Partnerët