Agro Kartela

Kopshtet publike më spektakulare në botë

Gjatë gjithë kohës shohim kopshte të shtëpive të cilat mbahen bukur dhe kanë një kujdes të shtuar nga pronarët. Por, kopshtet publike janë po aq të rëndësishme sa edhe kopshtet private. Në vazhdim do të ju paraqesim disa nga kopshtet më të bukura publike në botë të cilat kryesisht janë në Japoni, Holandë, Angli dhe vende tjera.

ProCredit Bank

Të fundit

 • 6 lulet që i japin ngjyra vjeshtës

  Edhe në vjeshtë ju mund t’i jepni gjallëri ballkonit apo shtëpisë suaj. Në vjeshtë ka disa bimë që çelin lule. Ja ...

 • Lulet e egra

  Në përpjekje që kopshti ynë të jetë sa më i bukur dhe sa më bashkëkohor, i kemi harruar disa gjëra nga e kaluara, që ...

 • Dekorimi i oborrit me goma

  Nëse keni goma të vjetruara dhe që janë të papërdorshme në shtëpinë tuaj, atëherë ato mund t’i përdorni në forma t...

 • Ide për dizajn të pishinave në kopshtin tuaj

  Nëse dëshironi që ta shijoni verën në maksimum, ju rekomandojmë të ndërtoni njërën nga pishinat e paraqitura në ...

Ju rekomandojmë

Një gramë kurkumë për kafjall përmirëson kujtesën

Konsumimi i vetëm një grami të kurkumës për kafjall përmirëson kujtesën, është ky rezultat i hulumtimeve të bëra në ...

Rezultatet e regjistrimit bujqësor në shtator 2015

Regjistrimi i Bujqësore në Kosovë ka përfunduar tw enjten, ku janë përfshi 34 komuna të Republikës së Kosovës, deri sa ...

Mbështetësit

Partnerët