Semundjet e kafsheve

Pastërtia dhe kontrollimi i mizave tek bagëtitë

Në verë fillon sezoni i mizave. Për ne këto insekte mund të jenë vetëm bezdisëse dhe na ngacmojnë herë pas here, ...

Sëmundjet zoonotike kërcënojnë bagëtitë

Sëmundjet zoonotike të transmetueshme janë sëmundje infektive të cilat transmetohet në mes të kafshëve dhe njerëzve ...

Semundjet e bimeve

Kanceri i patates

Kërpudha kolonizon qelizat e një bujtësi të vetëm. Soret janë të dukshme si trupa kafe në të verdhë në ind. Soret ...

Helmintosporioza e jugut në misër

Në mjekësi njihet me emrin helminthosporium maydis nisikado. Prek bimët në të gjithë stadet e zhvillimit duke ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët