Këshillohu si të...?

Pallatet miniferma

Shkruan:
Rita Strakosha

Piku i naftës pritet të shtrenjtojë së tepërmi transportin si dhe të rrisë ndjeshëm koston e produkteve ushqimore dhe...

Fungicidi natyrorë nga mbetjet e ullirit

Shkruan:
Berat R. Gërguri

Deri sa shkencëtaret po kërkonin nëse bërsia mundë të dekompozohej nga disa lloj myshqe zbuluan se ishin mbetjet e ...

Efektet negative të plehrave kimike dhe ndikimi i tyre në ndotjen e mjedisit

Shkruan:
Bekri Xhemali

Është e njohur se të ushqyerit e bimëve është një nga faktorët më të rëndësishëm për të kontrolluar cilësin...

Kultivimi i specit

Shkruan:
Ferma ime

Speci është njëra ndër perimet që përdoret më së shumti në kuzhinë, por për kultivimin e specit duhet përmbajtur ...

Metodat e mjeljes së lopëve

Shkruan:
Ferma ime

Sipas ekspertëve mjekësorë, qumështi duhet të jetë prezent çdo ditë në tryezat tuaja sepse konsumi i tij ndihmon n...

Si të mbjellim pemën në mënyrë të duhur

Shkruan:
Ferma ime

Për të mbjellë pemën në mënyrë të duhur, duhet ndjekur praktikat e rekomanduara, sepse kujdesi i hershëm është ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët