Hortikultura

Spinaqi, ushqimi me super-fuqi shëruese

Ju tashmë e dini se spinaqiështë i mirë për shëndetin tuaj, por a e dini se sa i mirë është ai...

Si ti lëvrojmë vreshtat

Tashmë po përfundon sezoni i vjeljes së rrushit dhe vreshtarët duhet të përgatiten për lëvrimin vjeshtor të ...

Të mirat e mollëve

Për qëllime mjekësore përdoren frutat e mollës dhe gjethet. Frutat përmbajnë rreth 15 përqind sheqerna, acide ...

Efekti i lëngut të panxharit

Lëngu i panxharit është i njohur si një pastrues dhe ndërtues igjakut i cili ndihmon në krijimin e qelizave të kuqe. ...

Karota dhe vetitë kuruese të saj

Karota (lat. Daucus carota) u kultivua për herë të parë në Afganistan dhe ishte e njohur që në lashtësi. Mjeku i ...

Domatja ul rrezikun e kancerit në prostatë

Domatja është një mik për shëndetin e meshkujve. "Mbretëresha" e kuzhinës mendohet se lufton kancerin në prostatë. "...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët