Agro Kartela

ProCredit Bank

Të fundit

Ju rekomandojmë

Shqyrtohet mundësia që fermerët të pajisen me makineri bujqësore të prodhuara nga Trepça

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka takuar sot Drejtorin e Trepçës, Ahmet Tmava, me të ...

MBPZhR dhe TIKA me projekte të përbashkëta bujqësore

Kosova dhe Turqia kanë bashkëpunim të mirë në shumë fusha dhe ky partneritet mund të thellohet edhe me shumë në fushën e...

Mbështetësit

Partnerët